Sjung vackert

Okej, det är inte smart att gå och lägga sig klockan halv ett på vardagar. Jag missade liksom massa sömn och idag har jag varit tröttare än tröttast. Klev upp tjugo minuter innan bussen skulle gå och missade precis min buss. Det innebar att jag kom försent till musiken och eftersom Helen just nu är väldigt arg på alla som kommer försent så kändes det inte särsklit bra. Fick springa upp för alla trapporna och kom flåsandes in i musiksalen liksom. Vi sjöng i alla fall och efter musiken hade vi matte. Jag och Ellen frågade massa fyror och några nior om de var nöjda med sig själva. Vi har fått många nya beundrare hos fyrorna, haha. Efter matten skulle vi egentligen haft gympa, men den var inställd så tjejerna hade möte med SYV för att sammanfatta "resan fram till gymnasievalet". Gansk segt. Efter det var det i alla fall lunch och jag och Ellen satt ensamma vid ett väldigt stort bord. Största delen av rasten ägnade vi åt att försöka skriva en grej till programmet till avslutningskonserten. Jag kom på det fantastiska ordet poetik. Tyvärr vet jag inte vad det betyder.
   När rasten var slut hade vi i alla fall musik i halvklass och vi sjöng. Jag och Ellen gick igång i början och roade oss med att sjunga gamla sånger. Bäst sjöng vi Kungssången, eller inte. Efter musiken hade vi spanska och större delen av lektionen diskuterade vi balklänningar. Jag måste hitta en snart, börjar bli lite orolig. Vet dock två som jag har sett och som jag har tyckt om. Hoppas bara att någon av dem gör att jag inte ser ut som den tjockis jag är.
   Näst sista lektionen var svenska halvklass och vi lyssnade på föredrag om författare. Sedan fick vi tillbaka våra etikarbeten och jag fick högsta betyg (surprise, haha). Gretel tyckte att min dikt var tänkvärd. Funderar på att lägga ut den här... Den är skriven utifrån en bild och handlar INTE om mig.
   Sista lektionen var fysik och vi lekte med vagnar räknade lite tråkig matte. Jag och Olle var ett bra team på fysiken.
   Efter skolan hann jag i väldigt god tid till pianot för en gångs skull. Dessutom gick det riktigt bra. Det var längesedan Artemis sa att jag spelade bra. Fast det kan bero på att jag har varit väldigt lat på senaste tiden. Plus att jag har haft mycket annat att göra.
   När jag kom hem pluggade jag geografi och för en stund sedan förhörde mamma mig och det gick bra.

Ska prata en stund till med en kär vän (jag jag är ironisk). Den kära vännen hävdar dessutom att jag är emo. Ändrad åsikt?

Trevlig kväll

Kommentarer
Postat av: Mangetsu

Vem tycker att du är emo? :o

Och vi äger på Kunssången x3

<33

2008-05-14 @ 22:20:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0