Klänning och Photoshoot

Idag har jag hittat en balklänning. Det blev inte alls den jag trodde att det skulle bli. Istället blev det en från... Indiska. Just nu ser den inte riktigt ut som den kommer att göra eftersom jag och mamma ska göra om den så att kjolen blir en ballongkjol. Svårt att förklara, men jag tror att det kommer att bli fint. Har köpt ett par silvriga högklackade skor också. Mycket tjusiga.
   I övrigt började dagen ganska tidigt eftersom jag skulle var i skolan vid tio för att hjälpa till på Vårfesten. Var där i en och en halv timme och ritade, bitchade med Ellen och frös. När vi varit där tillräckligt länge åkte jag och Hannie till Odenplan för att möta upp mamma. Vi gick runt på stan och tittade på klänning åt mig. När vi hittat en klänning och skor åkte vi hem och jag och Hannie tänkte jobba med vårt Kinaprojekt. Det blev inte riktigt så och istället satt vi och babblade om allt utom Kina. Sedan kokade vi te och skummade mjölk. Åt chokladbeskvier. När det var gjort började vi lite smått. Satt ett tag innan vi ledsnade och gick ut och började fota Hannie till bildprojektet. Det blev mycket tjusiga bilder.



   När vi kom hem igen fortsatte vi med Kina. Sedan tittade vi igenom så många foton som möjligt innan det var dags för middag. Åt och pratade med min kära familj. Jag skämde ut mig och Hannie skämde ut sig. Tittade på resten av bilderna och kollade runt på internet innan Hannie gick.

Nu ska jag titta på hockey, Finland - Sverige. Det är match om tredje- och fjärdeplats. Ska kolla igenom fotona på Hanna och välja ut de bästa också.

Ha det bra ikväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0