Självförtroende?

Försökte redigera lite i designen på bloggen tidigare, men misslyckades. Min dator ville inte koppla upp eller något sådant. Bara ifall någon undrar över det rosa...

Idag har jag fått klagomål på grund av mitt självförtroende, eller snarare min brist på självförtroende. Jag nedvärderar mig själv och jag vet det, men försöker jag vara snäll mot mig själv så tänker jag bara att jag är patetisk som gör mig själv bättre än vad jag är.
   Anledningen till varför jag tar upp det här var att vi fick en uppgift på tekniken. Uppgiften var "sätt ett betyg som du tycker att du är värd på dig själv". Helvete tänkte jag eftersom jag vet hur det slutar. Jag tänker först "ett VG är jag värd", men ändrar mig sedan till G... För vad har jag presterat tänker jag. Inget typ. Allt jag har gjort tycker jag är skit, så då kan jag inte sätta ett högre betyg. Seriöst, jag klarar inte av att värdera mig själv. Tänker jag något positivt måste jag göra det negativt. Kul jag är alltså.
   Vad gör man för att få bättre självförtroende? Det är så enkelt att säga till någon annan att den är bra, men att säga det till sig själv. Jag är en katastrof. Och nu är jag negativ mot mig själv, hm. Shit alltså.
   En bra början på vägen mot bättre självförtroende är kanske att tycka om något hos sig själv, utan att göra det negativt. Jag har mycket att jobba med. Ähh, jag blir bara ledsen av att hålla på så här.

Ska duscha snart, jag lovar.

Sussi Natti

Kommentarer
Postat av: Mangetsu

Om jag ska göra det där kommer jag lätt sätta IG på mig själv. Hata teknik .__.

Och jag gillar din blogg, biatch :3

2008-05-12 @ 22:22:49
Postat av: Becka.

jag våga inte sätta IG... alla klaga på att jag satte G :O

tackar... biatch :P

2008-05-12 @ 22:30:35
URL: http://rebeckaericson.blogg.se
Postat av: ELIN

Becka, du är underbar. Ta åt dig av det för det är sant! Och jag är inte den enda att tycker det. Puss, hoppas du mår i alla fall lite bättre på den där fronten snart. Jag finns här. Bara så du vet.

2008-05-12 @ 23:19:03
URL: http://eliinpeliin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0