Sista... konserten

Igår hade vi vår sista konsert på AF. Brorsan skulle filma... Det slutade med att han filmade en en timme lång film och missade att filma en tredjedel av konserten eftersom batterierna tog slut. Upptäckte nu att han hade filmat massa annat innan. Jag raderade filmen. Hallå, vad ska jag med en film som mest innehåller insomningar på folk och brorsan och typ läkerolaskar vara bra för? Fan för honom, jag ville verkligen ha den där filmen.
   Det var i alla fall väldigt snyftigt i slutet på konserten. Nör vi sjöng sista raden på Sommarpsalm "blott herrens ord förbliver" blev det extremt sorgligt. Vi ska skiljas från AF och alla konserter och ingeting av det kommer att finnas kvar. Tilda bröt ihop totalt och fick Ellen att bryta ihop. Sedan fick Tilda massa andra att bryta ihop och sedan började Hanna gråta. Jaa, så var det.
   Idag hade vi inte sovmorgon, men det trodde jag. Blev osäker och SMS:ade Ellen som sa att vi inte hade det. Jag skyndade mig som tusan och kom försent till skolan. Fast vi hade ju då ingen lektion eftersom läraren trodde att vi hade sovmorgon, fast vi skulle ha lektion. Blää. På spanska gjorde jag ingenting. Två lektioner helt i onödan.
   På SOn höll folk föredrag och jag somnade under ett. Fast jag hörde vad de sa, så ja trodde att jag inte sov, skumt. Julia petade på mig och jag hoppas högt, hehe.
   Efter det var det lunch och då hände det inget särskilt. På gympan dansade vi och min grupp var bäst. Vi blev utnämnda till gruppen som gjorde minst fel två gånger (fast vi gjorde massa fel, hihi). Aja, vi blev ju ganska stolta i alla fall. Sista lektionen hade vi klassråd och Gretel gick igenom vett och etikett till balen. Det var kul. Sedan skulle Ellen presentera sitt förslag till bordsplacering och det slutade i katastrof för några. Väldigt mycket ilska för samma personer också.
   Efter skolan gick jag och Hanna och köpte glass. Jag åt 7elevens yougurhtglass. Den är faktiskt väldigt god. Sedan gick jag och Bisse till Odenplan. Där skilldes vi åt och jag åkte hem. När jag kom hem la jag mig ute och solade. Skönt, läste min braiga bok också. Måste verkligen rekommendera den och en annan bok som författaren skrivit. Den ena är ganska känd och det är Flyga Drake, sjukt sorglig. Den som jag läser nu heter Tusen Strålande Solar och är inte riktigt lika sorglig, men ändå sjult bra. Författaren heter Khaled Hosseini.
   Fick hjälpa mamma med att klippa gräset och städa lite i mitt rum. Sedan spelade jag piano och gick ut och sprang. Snart ska vi äta och jag är hungrig. Klockan är liksom halv nio och min lunch bestod av madda Keso. Haha, jag är älskar när det är Keso i skolan...

Aja, nu ska jag sluta plåga er.

Puss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0