Have a good...

Tisdagar brukar vara riktigt tråkiga, men den här har faktiskt varit helt okej. På kören sjöng vi gamla sånger som alla kan någotsånär. På engelskan hade jag, Issan och Bisse muntligt nationellt och det var kul. Libban tyckte att vi pratade alldeles för mycket och försökte få oss att sluta diskutera, hon kan inte säga att vi var tysta i alla fall. Efter engelskan var det lunch och då gjorde vi inget särskilt. Ett tag kunde jag inte prata svenska utan pratade engelska istället. Julia stylade mitt hår... Sedan skulle hon och jag skriva ut en sak från datorn och då spårade allting och vi fick väldigt många meningslösa papper.
   När lunchen var slut hade vi spanska och jag var nästan sen. Vi gjorde inte så mycket, jag sov mest. Heh. Inte fick vi tillbaka proven heller. Efter spanskan hade vi fysik och jag var mer vaken på den för ovanlighetens skull. Sista lektionen var matte och jag, Erica, Tilda och Anton hade muntluga nationella. Det var också roligt, men det var jobbigt att vi typ inte fick veta rätt svar på frågorna. Jag och Anton lyckades klura ut en som Hynge faktiskt sa att vi hade rätt på.
   Efter skolan gick jag, Erica och Anton till Odenplan där vi väntade på Tobbe. Jag träffade en stressad Andrea och sedan kom Tobbe och Anton skojjade med honom. Erica såg Tobbe i alla som hade vita kläder och vi skrattade mycket. Erica åkte därefter hem till mig och vi skummade O'boy och åt mackor. Jag masserade Erica och sedan var det dags att åka till klassfikan. Den var seg, fast ganska mysig. Många elever saknades och missade några skojiga bilder som Julia hade med sig.
   När jag kom hem för andra gången åt jag, pappa och Gustaf och sedan tittade jag på House och House var fjollig. Nu har jag jättedåligt samvete över att jag inte har gjort biologin eller pluggat något till geografiprovet som är på torsdag. Tänker alltså göra det nu...

Varför gör det så jävla ont när jag vet att det inte är någon idé att jag bryr mig? Varför bryr jag mig överhuvudtaget? Det är jävligt onödigt...

Have a good night

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0