Seriestart

Dagen började bra. Behövde inte springa till bussen, träffade Hannsipannsi på bussen och fick sällskap ända till EG där vi skildes åt. Gick sista biten till AF själv. Kom tyvärr lite sent till musiken, men jag missade bara lite av uppsjugningen. Vi fick nya noter idag också. Låtarna var på massor av olika språk. Efter musiken matte och då hände inget särskilt. Och efter matten hade vi vår första gympalektion. Fast vi hade inte gympa, vi träffade bara vår nya lärare.
   Under lunchen var jag med Antonia och vi gjorde inget särskilt. Äcklig mat idag, spagetti med köttfärssås. Shit vad jag önskar att vi hade lika bra skolmat som EG.
   Första lektionen efter lunchen hade vi musik igen, halvklass. Vi började med treklanger, hur lätt som helst. Jag var dock lite förvirrade och sa massa konstiga saker. Språk, tänker jag inte kommentera utom att jag inte tål henne. Svenska med Gretel, vi fick finfina AFkalendrar. Men jag har ju min chica guldkalender, föredrar den, något snyggare om man säger så. Det enda som var bra med AFkalendrarna var att det stod lite "bra att veta saker" i den. Sista lektionen hade vi biologi. Vi har en vikarie erftersom att Friedrich är sjukskriven. Han var asrolig, men lite hmm... överentusiastik. Vi hade i alla fall kul på lektionen.
   På tåget hem träffade jag Jojo. Skrämde slag på henne när jag kom bakom henne på T-centralen. Började berätta en lite intressant historia för henne. Jag lovar att du ska få höra slutet Jojo.
   Kom försent till första pianolektionen. Jag tror att Artemis var lite arg på mig för det, för hon tyckte att inget jag spelade var bra. Ändå så har jag tyckt att jag har spelat riktigt bra på senaste tiden. När jag kom hem gjorde jag inget särsklit och för en liten stund sedan har jag tittat på seriestarten av Heroes. Jäkligt spännande måste jag erkänna. Fast jag visste typ vad som skulle hända i hela första avsnittet eftersom att jag redan har sett det. Men av någon anledning hade jag missat massor, ändå är jag helt säker på att jag såg hela förra gången jag tittade på det avsnittet. Det bästa var att avsnitt nummer två kom direkt efter första avsnittet, så min slapp sitta och undra.

Måste förresten tillägga att jag har tittat på datorns klocka  klockan 23.23 tre dagar i rad nu, lite scarry fakiskt.

PUSSKRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0