Montenegro imorgon

Ganska trött dag. Träffade Hanna på tåget och sedan träffade jag Arina när jag väntade på bussen. Kom så klart sent till kören eftersom att den är på femman (våning fem) och vi har skåp på ettan. Efter kören var det matte och jag räknade på. SO, Gretel blev skitsur för att vi kom försent. Shit tänkte hela klassen och försökte skärpa sig. Vi hade läxförhör (miniprov) på hinduismen. Det gick bra... typ. Värsta konstiga frågorna, men jag tror att jag svarade okej. Lunch, inte helt ätbar, men tillräckligt.
   Efter lunchen hade vi svenska och tittade på Romeo och Julia (på film). Alla tjejer tyckte att killskådespelarna var skitsöta. Gretel stängde av filmen när det var superspännande och alla blev förtvivlade. Musik, vi sjöng BRA. Det har blivit jättekul att sjunga. På NO:n lekte vi med olika prismor. Hynge var överlycklig och gjorde en "lasershow" på whitboarden. Vi elever uppskattade det också och fick leka med lasern sedan också. Sista lektionen var engelska och vi hade checkpoint. Den var hur enkel som helst. Jag fick sluta en kvart tidigare och tog mig snabbt hem.
   Hemma packade jag det sista inför resan imorgon. När jag hade packat klart fick jag skjuts av mamma till Ropsten och åkte sedan in till Centralen för att träffa Linnea. På Centralen mötte jag också upp Martin och Mattias. Tillsammans med dem mötte vi Linnea när hon kom. Jag och Linnea började skratta så fort vi såg varandra. Älskar dig och ditt skratt Linnea. Flummade runt med Linnea. Martin och Mattias idiotförklrade oss, men vad spelar det för roll? Vi är ju bäst.
   Snart är det middag. Vi ska äta raclette för första gången den här hösten. Ska bli hur gott som helst. Dessutom kommer Erica snart som ska sova här.

Jag tror inte att jag har nämnt det så mycket i bloggen, men imorgon ska klassen sticka iväg till Montenegro på klassresa. Kommer nog att bli kul. Vi ska ha lite konserter, besöka en skola och vara i solen.

Ha det bäst!!

http://isil.bilddagboken.se

PUSSKRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0