Förkyld

Fanhelvetesjävlaskit... Jag har börjat hosta igen. Bara det inte blir som förra gången. Sedan vårterminens hosta vill jag aldrig mer hosta. Jag kunde ju inte göra någonting under den perioden utan att börja hosta. Alla som hörde min hosta förstår nog vad jag pratar om. Den var inte normal... Och nu har jag börjat hosta igen. Ni kanske förstår min skräck för att få tillbaka min gamla hosta. Fast jag tror att risken är ganska liten. Har ju inte varit på SBG när jag fått den här slängen av hosta.
   Är allmänt förkyld i övrigt också. Usch, inte roligt. Känns dumt att gå om kring och vara förkyld när jag PRAOar på en restaurang dessutom. Som tur är står jag mest i kassan och fixar inte med maten så mycket. Tur för alla som äter där. 
   Har haft PRAO i tre dagar nu. Jag har nästan lyckats lära mig kassamaskinen. Gjorde nästan inga fel idag! Dessutom har jag övervunnit min blyghet lite och vågar prata lite med de som ska ha mat. Känns bra faktiskt. De som jobbar på restaurangen är snälla också. Eva, min handledare, pratar jättemycket. Så jag behöver inte säga så mycket, hon pratar ändå.

Snart ska jag sussa, inte riktigt i tid idag... Men jag har faktiskt varit duktig den här veckan. Anledningen idag var att Heroes slutar vid tio och jag är seg på att gå upp. Slutsats, jag kommer sent i säng.

http://isil.bilddagboken.se

God Natt

PUSSKRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0