Fridag (fredag)

Goddagens alla glada (och alla andra också!). Idag är det fredag (fridag) och det gör mig lycklig. Ännu en skolvecka har gått och fredagar är vår grymmaste dag, endast tre lektioner och vi slutar 12.40. Jag har inte slutat så tidigt sedan jag gick i sexan. Tyvärr är det ju några dagar som är desto längre.
   Egentligen har jag ingenting roligt att skriva just nu men jag kan upplysa om att jag har fått ett svart överkast till min säng, mycket tjusigt. Dessutom kan jag upplysa om att vi har studiedag nästa torsdag. Vi slipper vår näst längsta dag alltså.
   Nu ska jag stäga av datorn I think och läsa en bok istället. Jag ska försöka bli smartare än vad jag redan är (det är jag som gör att blondinskämten inte stämmer ihop med verkligheten). Och just nu undrar jag vart allt mitt fantastiska självförtroende kommer ifrån. Det är något helt nytt som ploppade upp för ungefär en halv minut sedan och som snart kommer att försvinna.
   Juste, idag fick jag en rabattkupong på Sleven på en bulle och en liten latte. Eller det var snarare så att större delen av skolan fick en sådan, menmen. Det är kul att få rabatt på saker. Som min musiklärare Helene sa idag "gratis (billigt i det här fallet) är alltid gott".

Read My Mind - The Killers
Bästa låten just nu.

Hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0