Mitt liv som trött

Plågsam morgon, hade sovmorgon men vaknade tidigt. Sedan ville jag kliva upp, men när det väl var dags ville jag bara ligga kvar i sängen. Hade inte alls lust att göra något den här dagen, samtidigt som jag bara ville göra tusen grejer... Vadå blandade känslor?? Klev upp till slut i varje fall och sprang runt lite hemma. Sedan tog jag bussen till skolan. Första lektionen skulle vi lösa ett suduko som hade blomsterbilder istället för siffror. Jag och Olle var ganska snabba så resten av lektionen läste vi tråkiga engelska tidningar. Lektionen efter det diskuterade vi 1700-talet med Gretel. Inte vad man kan kalla ansträngande direkt. Vi satt mest och lyssnade på Gretels svammel och la in lite fakta som kändes nödvändig.
   Lunchen intog jag, Erica och Issan på donken i Fältöversten. Vilket var tur när vi fick höra vad det var till lunch i skolan idag. Vi försöke dessutom vara lite nyttiga och drack vatten istället för läsk till hamburgarna. Träffade en av killarna från i lördags också. Kunde inte komma på var jag hade träffat honom först, sedan kom jag på vem det var. Pratade lite med honom och hans brat kompis (hans kompis hade kostym och det var +20º ute).
   Efter lunchen var vi i bildsalen och ritade blommor. Min blomma blev inte fin alls. Jag är verkligen urkass på att rita. På rasten mellan bilden och lektionen som vi skulle vara i infoteket på hämtade jag min svepask från slöjden. Jag  är helt klart inte nöjd med den, vad än folk säger. Det enda som är bra är mönstret på locket.  Krävde en hel del jobb, men det var det värt eftersom att det är det enda som inte är katastrof med asken.
   I infoteket gjorde vi plancher om Linné. Min blev lite skum, men orka bry sig om en liten planch. Istället satt alla och spelade Sealhunter eller något annat spel. Så får man tiden i infoteket att gå.
   Mer än hälften av klassen skolkade från skolan idag. Önskar att jag hade följt deras exempel så hade jag sluppit låtsas hela dagen. Men eftersom att jag har ett samvete som inte tillåter mig att göra sådant så var jag i skolan. Samtidigt kanske det var bra att jag int fick vara hemma och grubbla...

Efter skolan åkte jag hem och bröjade titta på TV. Somnade i reklampauserna. Jag som inte ens gick och la mig sent igår...

PUSSKRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0