Leende

Petra: Du har lett hela dagen Becka, det är jobbigt att titta på dig.

Men jag kanske vill vara glad. Eller, bättre förklaring, jag har varit trött idag. Dessutom så hade mitt kemiarbete som jag skrev igår försvunnit från datorn, så jag var även deprimerad. Fick skriva om det idag. Hade läskigt mycket läxor på eftermiddagen idag. Men jag har gjort alla. Tyvärr har jag bara hunnit sitta vid datorn annars.

Denna måndag har mamma och Gustaf åkt upp till Fjällen, så det är bara jag och pappa hemma. Var i tid till bussen imorse, men jag hade glömt busskortet hemma så jag var tvungen att gå upp och hämta det. Men jag kom i alla fall i tid till skolan. Vi började med spanska. Sedan engelska och sista lektionen innan lunch var SO. Inte så ansträngande. Efter lunch var det svenska och till sist gympa. Vi lekta indiansmyg. Det var Olle och Tobbe som hade anordnat lektionen, bravooo.

Efter skolan hämtade jag tågbiljetterna. Jag ska åka klockan 13.44 med Elin. Sedan åkte jag ju hem och pluggade. Laddade ner lite dålig musik. Hanna.Z kom över och visade sina nya kläder. Har umgåtts med henne ganska mycket nu här på senaste tiden.
   Efter en stund kom pappa hem och vi åt. Satte mig framför datorn igen, datanörd?? Det var inte bra att vi skaffade bredband.

PUSSKRAM 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0