Solen, solen jag ramlar av stolen

Idag vaknade jag vid åttatiden, precis som jag troddeatt jag skulle göra, men sedan somnade jag om igen och sov  något längre än vad jag hade tänkt mig. Svarade på ett SMS och gjorde sedan frukost som jag åt framför datorn, haha. Satt en stund farmför datorn. Men jag kom fram till att det var mycket fint väder ute och bestämde mig för att gå ut och sätta mig i solen. Sagt och gjort, jag hämtade mitt monster (kaninen) och tog ut "den perfekta solstolen". Satt ute i solen en stund och bara chillade (svarade även på x-antal SMS). Sedan kom jag på att det var längesedan jag hörde av lilla Hanna. Så jag skickade ett litet SMS till henne och det visade sig att hon var hemma. Hon gjorde inget särskilt så hon kom ut till mig och solen.
   Hon satt i mitt knä och gnällade om att hon är sjuk. Jag berättade även lite om konfan. Men det är så mycket en utomståenade inte förstår när man berättar. Dessutom fick hon en lektion i vad alla pärlor i frälsarkransen står för, jag tror inte att hon kommer ihåg så mycket av den. Det var i alla fall trevligt att träffa Hanna igen.
   När hon hade gått hem gick jag in och satte mig framför datorn igen. Chattade med folk från konfan (saknar er alla <3). Satt där tills pappa kom ner och sa att jag var tvungen att följa med honom när han skulle åka ut till storkomposten i Södergarn. När jag kom hem berättade jag för mamma om veckan på SBG. Och nu sitter jag här framför den älskade datorn igen, min räddare i nöden.

Jag fick lite färg av att sitta ute i solen. Jag tycker lite synd om vissa som var tvugna att sitta inne och plugga...

PUSSKRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0