AF är idiotförklarat

Morgonen började tidigt, tidigt. I alla fall enligt min inre klocka. Klev upp i tid dock och kom till och med i tid till bussen. Det första vi gjorde imorse var att gå till Konserthuset där vi fick lyssna på lite olika personer som berättade om renoverningen av AF. Första personen som pratade måste ha trott att AF är en lågstadie skola för hon berättade en saga. Sagan handlade om att Adolf Fredriks musikklasser mådde dåligt. AF ringde till tant SISAB. Tant SISAB kunde inte hitta problemet, så hon ringde till farbror Specialisten.
   Och så höll det på... Snacka om idiotförklaring, som att vi inte skulle fatta ändå?? Jag och Bisse hade väldigt kul åt den lilla sagan. Fast det var nog snarare så att vi var plågade.
   Efter "sagan" pratade en annan snubbe och efter honom kom det en som hela tiden sa att "det fanns en konstig lukt". Jag drev med det ganska rejält. Inte nog med det, sist, men inte minst, pratade rektorn. Gaah, jag skiter fullständigt i om ni inte vill ha klotter i er nya fina skola. Hur mycket ni är pratar om det så kommer folk ändå att klottra. Det är bara så det är!!
   När informationen var slut åkte vi tillbaka till skolan och Marianne (en av våra mentorer) berättade lite om vår kommande klassresa. Den kommer nog att bli bra, förutom att jag inte förstår hur jag ska orka vara med min klass i fem dagar. Jag som inte ens klarar av att umgås med den under dagarna och slippa den på kvällarna. Jaja, det blir nog bra (hoppas jag). Sedan fick vi läsa. Vi läste även lektionen efter.
   Efter det hade vi lunch, pannkakor. Helt okej mat. Och efter det musik med bara sopraner. Det var kul att sjunga igen. Det lät riktigt fint om oss idag. Fick lite ont i öronen eftersom att aukustiken gjorde så att de höga tonerna studsade tillbaka, eller något...

PUSSKRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0