Eriksdalsbadet

Idag har det varit finfint väder. Jag, Hanna, MIranda och Stella tyckte alltså att det var dags att bada lite (speciellt Hanna). Så vi bestämde oss för att åka till Eriksdalsbadet. Där var vi större delen av dagen. Vi solade och badade, och Hanna tvingade mig att käka pommes frites... Hannsipannsi blev dessutom i knuffade av någon turk. God, Eriksdalsbadet vimlar av turkar... Dessutom finns det kebaber där. Gula badbyxorna, snacka om att han var riktigt ögongodis. Han var en av de snyggaste killarna som jag någonsin har sett!!
   Efter badet skulle Hanna till Åhléns för att byte ett par byxor som hon hade köpt. På väg till Åhléns kom vi fram till att vi måste se ut som Muntragänget (ironi). Vi typ släpade oss fram... Vi var helt slut efter vår ansträngande dag på Eriksdalsbadet. I Åhléns omklädningsrum dog jag och Hanna. Det innebar att vi satt i en timme där inne och gorde typ ingenting. Helt normalt. Sedan åkte vi hem.

Nu på kvällen har jag pratat i telefon med först Tess och sedan Erica. Tess och jag pratade om... mycket. Och jag och Erica pratade om vad vi hade gjort sedan vi sågs sist. Typ sedan ag åkte till SBG.

PUSSKRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0