Historien om Hanna, Becka, Mirri och Stella.

Det var en gång fyra vääääääldigt trötta flickor som började sin dag med att sätta sig på Espresso House vid Stureplan. Flickorna hette Hanna, Becka, Mirri och Stella. Stella och Becka var båda blonda och Hanna och Mirri var brunetter. Dessa fyra flickor satt och drack sina olika drycker på Espresso House och såg allmänt trötta ut. Dessutom betedde de sig som att de inte var riktigt normala. Alltså tittade folk lite konstigt på flickorna.
   När flickorna hade suttit på Espresso House ett tag kom Hanna på att hon var väldigt sugen på MCDonalds. Då förslyttade sig flickorna till MCDonaldsen som bara låg en liten bit bort. Där satte de i sig stora menyer och kände sig riktigt feta. Det var då de kom på den braiga idén att åka och spela laserdome.
   Väl framme vid Cybertown där de skulle spela laserdome kom de på att Mirri och Hanna skulle låtsas som att de inte kunde svenska. Alltså gjorde de det och han som jobbade på Cybertown trodde på att de inte kunde prata svenska. När flickorna skulle börja spela berättade de för dem tre pojkarna de skulle spela mot att de pratade svenska utmärkt. Pojkarna som flickorna spelade mot var tre helt okända pojkar som fick tävla mot dem. När spelet var klart visade det sig såklart att det var flickorna som hade vunnit eftersom att de var så överlägsna.
   Efter att de hade spelat laserdome bestämde de sig för att ta en buss och åka runt lite. De tog buss tre och åkte till Karolinska sjukhuset. Där vände bussen och flickorna satt kvar. Efter bussresan åkte de fyra flickorna hem till sig. Hanna och Becka tillsammans och Mirri och Stella till helt andra ställen.

SnippSnappSnut, så var sagan sluuuuuut!!


Kommentarer
Postat av: Erik

Haha vad du är töntig

2007-08-11 @ 22:04:30
Postat av: ELIN

Erik: Jag, tillsammans med många andra, har snarare en uppfattning om att den som är töntig är du som känner ett behov att att både kommentera och fortsätta läsa Beckas blogg, trots att du tycker att den är "töntig". Get a grip. Gå och gör något annat, kompis.

2007-08-24 @ 11:08:16
URL: http://eliinpeliin.blogg.se
Postat av: ELIN

Haha jag tycker det var rätt kul och läsa! XD Hahaa små knäppisar. Kommer ihåg att du berättade om det där :)

2007-08-24 @ 11:10:46
URL: http://eliinpeliin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0