Skolstart

Nu har den börjat igen, skolan. JAG VILL INTE GÅ I MIN SKOLA OCH JAG VILL INTE HA MIN KLASS. Jag började nästan gråta imorse när jag kom till skolan och såg att hade hängt upp banderoller, fått några snubbar att spela och flickkören att sjunga. Denna fina invigning av renoverade Adolf Fredriks musikklasser ledde till att vi fick stå ute på skolgården och lyssna på tal och sjunga i en timme. Det hela avslutades med att massa ballonger släpptes iväg. Det var inte okej!!
   Och så ska jag inte glömma bort min klass. Killarna hade inte vuxit en enda centimeter under sommaren, en tjej hade färgat håret blått och klippt det kort och en kille hade skaffat vita dredsextetions och hade helt vita kläder. Han såg ut som en snögubbe!! Sedan ska vi inte tala om en tjej som tycker det är konstigt att man kan ha tjej- och killsnack. Det här säger hur konstig min klass är. Min klass suger!!
   Dessutom är vårt schema hemskt. Vi slutar halv fyra varje dag. Däremot ar vi tre sovmornar. Men ska jag vara ärlig skiter jag heller i sovmornar än har dem. För jag kliver upp samma tid men får men bråttom till skolan än vad jag har när vi börjar vanlig tid. Jag gör ändå ingenting på morgonen. Plus att vi har slöjd och teknik/bild lektionerna efter varandra. Det är inte okej.
   Visst det är bara ett år kvar på AF. Men eftersom att jag redan är less på skolan så undrar jag hur det kommer att vara efter ett helt år.
 
Att börja skolan var en lika stor besvikelse som vanligt!!

Efter skolan gick jag och mina kompisar till Espresso House (nämen oj så ovanligt). Där satt vi en lång stund och pratade och klagade på vår klass. Har kommit fram till att jag är beroende av Chai Latte. Dessutom har jag fått Erica att börja drick denna fantastiska dryck.

PUSSKRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0