Sommar 07

Sista dagen på sommarlovet. Det känns trist, men samtidigt ska det bli skönt att få göra något på dagarna. Inte för att mitt sommarlov har varit händelselöst... Det har hänt så mycket den här sommaren, både bra och dåliga saker. Jag har fått minnen för livet från den här sommaren. Och kompisar som alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta.
   Dessutom har jag blivit förföljd av turkar, blivit uppäten av mygg, gjort illa foten, blivit dumpad och mycket, mycket mer.

Det känns som att jag den här sommaren verkligen har utvecklats. Kanske inte bara utvecklats till att bli någon som verkar äldre och mer mogen. Jag har den här sommaren insett hur viktigt det är att ha barnasinnet kvar. Och hur viktigt det är att jag vågar visa mina känslor, innan känslorna tar över.
   För att våga allt det här så behöver man kompisar, det är nog det viktigaste jag har kommit fram till den här sommaren. Utan alla ord av förståelse och förklaringar kanske jag inte hade kunnat inse hur viktigt det faktiskt är att jag kan visa mina känslor.

         

Tack för den här sommaren.

PUSSKRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0