Kotterikväll

Dagen började med en stor trötthet. Det är inget smart drag att prata i telefon sent på nätterna. Men jag och Gustaf har lite svårt för att lägga på. Har lyckats få samma utskällning som jag fick förra våren, dock inget telefonförbud eller liknande än.
   Lyckades ändå hinna till skolan, fast jag höll på att missa 07.48 bussen... Började med kemi och lyssnade på några föredrag. Fick veta betyget för mitt eget föredrag, tänker inte kommentera det. Sedan hade vi spanska, grymt tråkigt som vanligt, vi tittade på film. Efter spanskan hade vi geografi, vilket betydde prov(!). Det gick relativt bra. Tror dock att jag inte låg på min vanliga nivå när det gäller geografi. På lunchen stod jag, Issan och Erica och flummade utanför matsalen. Jag tror att alla småglin i mellanstadiet tycker att vi är jättekonstiga. Lunchen var ätlig, men var inte särskligt mättande.
   På matten räknade vi och jag har börjat fatta vad det är vi håller på med. Erica kom som vanligt med en sjukt logiskt lösning på ett tal och jag fattade ingenting av vad hon pratade om. Efter matten hade vi musik. Under rasten satt Martin och Filip i ett skåp där det brukar stå pärmar, de var jättesöta.
 


När musiken väl började berättade vår lärare att hon inte kunde sova för att hon är så nervös för att vi inte ska klara konserten på lördag. För att glädja henne skärpte sig den del av 8B som hade musik och sjöng... fantastiskt. Jag tror att Helen blev riktigt glad. Som avslutande lektion hade vi kör. Skön sjungandet fortsatte även på kören, konserten kommer nog att bli riktigt bra.
   Efter skolan åkte jag, Petra, Fanny och Li ut mot Täby. Vi var allmänt förvirrade och var nog ganska störande för övrigt folk som åkte Roslagsbanan. Vi hade ingen aning om vilken station vi skulle till, så det var någon trevlig människa som berättade det för oss. Väl framme var vi tvugna att fråga oss fram till skolan vi skulle till också. Som tur var låg skolan nära stationen.
   Vi var ganska tidiga till skillnad från många som kom sent. Jag och Fanny satt vid pianot och spelade jättefint (inte). Vi funderade ett tag på att ställa upp med ett flumnummer, men det vågade vi inte. Till slut kom de flesta i klassen dock och vi kunde börja repa till Klass 8B:s kotterikväll (lotterikväll). Genrepet var en katastrof. Trots det så var det flera nummer under kvällen som blev fina när det verkligen gällde. Pratade med Tess i telefon en stund också, det var längesedan. Kotterikvällen slutade vid 21.00 och då åkte jag hem.

PUSSKRAM

Kan inte ändra på texten, så den får vara centrerad...

Kommentarer
Postat av: busskompisen

08:48 bussen? har du någon sovmorgon jag inte känner till, eller? hum, vill gå din skola som gör att du kan åka 08:48 hemmifrån :p

2007-05-17 @ 22:37:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0