Tillbaka i Sthlm, men grymt trött

Kom hem från New York igår. Vi fick vänta i flera timmar på flygplatsen i Frankfurt där vi bytte flyg. På flyget sov jag mest, jag som hade tänkt plugga lite (jag kände mig väldigt duktig när jag släpade med mig skolböckerna). När vi kom hem från Arlanda anföll Hanna mig.

Idag har jag varit grymt trött. Det är liksom sex timmars skillnad mellan tiden här och tiden i New York, så när klockan var mitt på dagen här så var klockan typ fem på morgonen eller något i New York. Imorse var det inte så jobbigt att kliva upp däremot. Jag hann till och med bussen!! Träffade Tova på bussen och satt och pratade med henne. Första lektionen blev utesluten idag, istället var vi på en teater. Den var ganska bra, den handlade om några tjejer som skulle städa efter en fest typ. Ganska lik verkligheten faktiskt. Efter det hade vi musik, jag kunde inte sjunga eftersom att min hals är en katastrof efter all hosta. Sedan hemkunskap, vi fick lyssna på något föredrag och titta på en film, tråkigt som f*n!! Jag somnade typ, blev väckt av att jag fick SMS lite då och då och av att Erica puttade mig i sidan.
   Vi fick sluta tidigare på HK:n så vi gick ner och åt lunch. Det var gulashsoppa, typ köttfärssås utspädd i vatten. Som tur var fick vi i alla fall gott bröd. Vi satt och pratade (skrek) vid matbordet. Bästa diskussionen för dagen var om det är snyggast killar i USA eller i Sverige. Majoriteten tyckte att Sverige hade dem killar som såg bäst ut. Jag kan säga att det stämmer, killarna i USA såg inte särsklit bra ut... Inte dem jag såg i alla fall.
   Efter lunchen hade vi SO, vi försökte komma fram till något inför klassens lotterikväll. Den är på onsdag och kommer att sluta i katastrof (bara så att alla vet liksom). Jag och Fanny tänkte hjälpa till med att sälja korv, tyvärr tog killarna den uppgiften innan oss. Erica, jag, Petra och Hanna.S avanmälde vår dans, vi kommer aldrig att hinna lära oss den. Efter SO:n hade vi svenska. Vi fick läsa en sång av Evert Taub (jag tror det stavas så), sedan skulle vi skriva den ur ett annat perspektiv, inte kul. Som sista lektion idag hade vi spanska. Jovana och Issan lekte en lek som påminner om russinleken. Jag och Bisse arbetade lite men tittade mest på Jovis och Issans lek. Vi har spanskaprov nästa vecka, det känns inte bra.
   Träffade Tova på bussen när jag åkte hem från skolan. Hon kom fram till att vi nästan var de enda som pratade på bussen. När jag kom hem ringde jag till Hanna och vi satt ute och pratade en stund, jag berättade om New York och hon berättade om sin Valborg... Sedan gick vi in till mig och jag åt lite mackor. Vi satt och pratade en lång stund. Tyvärr så kom vi på att vi hade läxor, så Hanna försvann in till sig och jag började med biologin.

PUSSKRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0