Julstämning långt innan jul

Tisdag. Vi började med sovmorgon och jag hade massor av tid imorse. Jag hann till och med plugga matte innan jag kunde till bussen! Det är inte vanligt det. Träffade Astrid på bussen och vi disskuterade gymnasieval. Vid bussen på Centralen träffade jag Tova. Eftersom att vi aldrig på den himla bussen gick vi upp till skolan. Skönt, förutom att det snöade. När vi kom till skolan kändes det som att jag hade mascara i hela ansiktet typ. Vi hade kör första lektionen och det sjöngs julsånger. Snälla ge mig Lucia och Globen. Det var nästan julstämning med snöandet utanför fönster och julsånger inne. Efter kören hade vi engelska och vi läste på i vår bok som vi ska läsa. Långlunch, vår enda lunch då vi hinner göra något annat än att äta typ. Lunchen förstärkte julkänslan, vi fick köttbullar och korv. Inte långt från ett julbord.
   Första lektionen efter lunch var spanska. Vi repeterade till provet som är på torsdag (!) och tittade på en fånig film. Jag blir typ generad för skådespelarnas skull för att de måste vara så töntiga. Efter spanskan hade vi kemi. Vi fick tillbaka fysikproven också. Det gick faktiskt bra för mig! Jag och Hanna var dock hysteriska innan Hynge delade ut provet. På grund av oss blev Olle hysterisk också, så vi satt där och visste inte vad vi skulle ta oss till. Sista lektionen var matte och vi gjorde G-prov. Det är jätteskönt att ha G-prov i matte lite innan själva provet. Då vet man liksom att man har G och behöver inte oroa sig för att få IG (eller sträck som det heter, IG finns inte i högstadiet).
   Efter skolan åkte jag med Frida i F-klassen till LC och väntade på hennes mamma där. Hon skulle köpa nya skor. Jag vill också ha nya skor! Typ ett par lågklackade stövlar eller något... Måste säga det till mamma, haha.

Nu borde jag egentligen plugga till spanskan, men det orkar jag inte. Ska nog göra det i alla fall innan ag tar in kaninisen...

PUSSKRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0