Mina ögonbryn

Okej, nu ska jag beskriva mina förstörda ögonbryn. Innan var de ganska oplockade, hade inte plockat dem på länge. Idag fick mamma för sig att hon skulle göra dem smalare. Problemet är bara att mina ögonbryn inte passar för att vara smala. Eller, de ska inte vara tjocka, men inte heller smala. Typ lagom ska de vara. I vilket fall som helst plockade hon dem mycket smalare än vanligt. Nu har jag alltså smala ögonbryn som nästan bara är raka sträck. Det ena ser dessutom tjockare ut i slutet än vad det gör på mitten. Hur ska jag lösa det här? Ett par ögonbryn går liksom inte att sätta tillbaka, och jag kan inte måla ögonbrynen. Alltså kommer jag behöva gå runt och se ut som att jag misslyckades totalt med min plockning (vilket också är sant, ungefär). Jag kommer inte att sätta min fot utanför dörren innan mina ögonbryn har vuxit ut. Kul för mig va? Jag ser helt koko ut. Det är helt sant, jag överdriver inte. Mitt ansikte ser jättetjockt och fult ut, usch säger jag bara. Snälla, låt mina ögonbryn växa ut!

image109

Varför ser mina ögonbryn inte ut som de gjorde på den bilden? Då var de såå snygga. Vill ha tillbaka det utseendet, men nu är det förstört, buuuuäääääääää!!!!


Nej jag är inte fåfäng och utseende fixerad...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas att dina fina ögonbryn växte tillbaka, mina har inte gjort det än och det var snart 10 år sedan jag begick misstaget att plocka för mycket. En enda gång, och de kom inte tillbaka :(

2008-03-23 @ 21:23:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0