Romeo och Julia

Igårkväll var jag, Erica och hennes mamma på Balett. Vi såg Romeo och Julia. Jag fick värsta ångesten över att jag inte dansar balett längre. Saknar baletten asmycket!
   Balett är ganska jobbigt att titta på. Vet man inte vad som ska hända inna förstår man inte särsklit mycket. Jag hade nästan svårt att hänga med ibland och då såg vi ändå filmen i skolan för bara ett litet tag sedan. Det var i alla fall kul att titta.
   I pauserna sprang jag och Erica runt på Operan och flummade. Det var längesedan jag skrattade så mycket. I en paus satt vi i en soffa och fotade oss själva. Vissa foton blev så sjukt fula! Det var typ ett av tio som blev bra. Resten såg antingen en av oss eller båda ut som om vi inte riktigt visste vad vi pysslade med. Jag gapskrattar på hälften av fotona. Kul hade vi i alla fall.
   Jag måste bara säga att balettdansare som har trikåer ser väldigt roligt ut. Deras rumpor, HAHA! Men shit vilka benmuskler de har. Och hur lätt det ser ut när killarna lyfter upp tjejerna, det ser ut som att tjejerna inte väger någonting.

Efter baletten irrade jag och Erica runt och försökte hitta en 7eleven. Vi hittade en och åkte sedan hem till Erica. Där satte vi på Pirates of the Carabean 1. Vi hann inte se mycket innan vi somnade, så vi stängde av och gick och la oss istället.

Idag har jag inte gjort så mycket. Var hos en sångpedagog. Det var ganska kul. Annars har jag bara slappat typ.

Vet ni, nu är det ett år sedan förträffen. Helt sjukt vad fort tiden går. Men jag måste säga att DK-07 äger alla och så kommer det vara till tidernas slut!

PUSSKRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0