TV

Uhh, efter två dagar i skolan är jag less. Det är så segt att sitta på lektion efter lektion och lära sig något. Måste ju vara riktigt aktiv den här terminen och nästa så att betygen blir bra (nej vadå, jag är inte hysterisk inför slutberugen i nian och gymnasievalet). Jag och Hannie tänkte skriva upp oss hos SYV för enskilt samtal, men alla tider var upptagna. Snyft säger jag och hoppas på att jag någon gång i mitt liv ska lyckas välja gymnasium, haha.
   I övrigt har det inte hänt så mycket idag. Hade i och för sig utvecklingssamtal på kvällen. Jag är allatid lika nervös innan. Fast jag vet att det inte finns så mycket att anmärka på (vi får omdömena innan samtalet) så blir jag nervis. Kanske bara är en dålig ovana. Men nu är det en hel evighet kvar till nästa, så jag slipper oroa mig.

För en stund sedan tittade jag på House. Värsta äckliga avsnittet. Men för en gång skull var jag ensam hemma så jag kunde titta på House. Jag är typ den enda i familjen som vill se det... Och imorgon är det Heroes och då blir jag riktigt glad! Dessutom har vi typ bara halvdag i skolan, tjihoo.


House idag image105image106 Heroes imorgon

http://isil.bilddagboken.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0