Staden i mitt hjärta

Igår pratade jag med kines och vi planerade lite och byggde upp våra förväntningar inför kommande veckor. Sedan cyklade jag (för första gången på nästan ett år) till Ropsten eftersom busstrejken fortfarande håller på. Träffade Hanna på Centralen och vi knallade runt i stan. Åt en foccaccia på Kófi som var lika god som vanligt. Dessutom var det supermysigt att träffa Hanna. Har saknat henne en hel del!
   Jag köpte lite trosor innan vi åkte hem till mig. När vi kom hem drack vi te (mumsur) och fäktades med ett tungur svärdur och en lättur knivur (en kapsylöppnare och en sked). Sedan bakade vi kakor (jammur). Måste tillägga att vi uttnyttjade att vi genom att ha sett den fantastiska filmen Korpen Flyger har lärt oss att prata isländska, haha.
   Mamma tyckte att vi skulle äta på restaurang, så det gjorde vi. Åt hamburgare och det var smarrigt. Fick vänta läääänge innan vi blev betjänade, suck.
   Innan vi åkte hem hyrde vi en film, Chicago. Jag och Hanna har tänkt se den ända sedan vi dansade till en låt som är med i den. Filmen var bra. Pratade en stund efter att filmen tagit slut.
   Idag klev vi upp vid halv tio och åt frukost. Under frukosten lärde vi oss vårt nya partytrick, sätta fast skedar i ansiktet. Väldigt intelligent sysselsättning. När frukosten var uppäten gick vi och satte oss vi pianot och spelade fint. Sedan sjöng vi och Hanna spelade gitarr. En sak är säker, vi är musiknördar.
   Vi halv två borstade vi tänderna och städade undan gästsängen. Sedan gick vi och lämnade tillbaka filmen. Därefter tyckte Hanna att hon ville se nya huset. Jag valde fel väg och vi tappade bort oss i villaområdena. Tillslut lycades vi trassla oss rätt och mamma hämtade oss och skjutsade hem oss så att vi kunde äta lunch. Sedan gjorde vi ingenting utom tog några snygga foton och hittade en rymdsten i mina byxor, hihi.
   Hanna åkte hem vid  fem och då var mamma och jag på stan och jag hittade en bikini, ett linne och en finfin kofta. Nu är jag fit for fight och redo att åka till Sundborn på MÅNDAG!!!!! Det är ingen tid kvar alls nästan, helt sjukt.

Hejdå på er och jag tycker att busstrejken ska ta slut

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0