Jag gnäller

Jag vill inte, vill inte, vill inte. Nu tycker jag att skolan ska vara slut så att jag slipper alla, snälla. Tre år till, fy fan säger jag bara. Det räcker med en halv hösttermin och jag är så trött på det hela. Vadå nystart i gymnasiet? För mig är det ändå bara samma gamla skit. Grupper hit, vänner dit, en jävla massa plugg och ingenting roligt. Nää, jag vill inte mer.
   Vädret har varit tråkigt idag, min mobil blev knäpp när jag åkte hem och vägrade skicka SMS. Nu har den visserligen gjort det, men det tog några timmar, typ, innan det funkade. Det enda roliga idag, eller roliga, var att titta på Blood Diamond på geografin. Den är asbra, fast hemsk. Och så var det ju trevligt att få det bekräftat att vi är lediga på onsdag och har halvdag på torsdag, tack snälla skolan.
   Nu ska jag dra ett täcke över huvudet och jag vägrar att gå ut och springa, i alla fall just nu. Kommer säkert att tvinga ut mig själv bara för att jag för så dåligt samvete annars. Plus att jag vill kunna använda min supertighta svarta poloklänning snart. Jag mår bara dåligt när jag har den nu efter lovet. Det var ett bra lov, men extremt onyttigt.

Tack för mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0