Jobbig träning = lycklig Becka

Idag har jag varit med om typ jobbigaste styrkan ever. Var på ett intensivpass på Friskis och jäklar i min låda... Värsta superövningarna som jag knappt fattade hur jag skulle utföra och när jag lyckades kändes det rejält i musklerna. Fast jag tyckte om det, älskade det. Äntligen ordentlig träning. Det ska KÄNNAS efter att man har tränat. Jag vill typ vingla ut från salen lite smått illamående så att jag vet att jag har tränat riktigt bra. Haha, jag kanske är lite galen, men ändå, detär väl ingen idé att träna om det inte ens märks? Då kan man ju lika gärna skita i det. Alltså, intensivpass here I come.. Min nya grej. Konditionen nästan lika jobbig som på spinningen, fast med en massa styrka. Jackpoint. Åhh, vad jag är nöjd.

Nu har jag och pappa (och lite mamma) mätt upp måtten till mina bokhyllor så snart kommer jag att ha hyllor för mina böcker och sedan är mitt rum klart. Det ska bli skönt att kunna ha böcker och om det får plats, lite prydnassaker i rummet. Känns så opersonligt annars. Just nu ser det lite ut som att mitt rum ska vara med i någon inredningstidning bara för att allt är så opersonligt (om man inte räknar med högen bestående av överkast och kuddar som ligger på golvet och kläderna som hänger över min stol).


Nu ska jag duscha och så ska jag, som alltid, försöka gå och lägga mig i tid. Imorgon är det fredag och då ska jag först vara i skolan och sedan ska jag hyra film (några tips). På kvällen kommer Julia och vi ska ha myspys!


God kväll.

Snart är det tea time också. Mamma har sagt att jag ska få en hylla med teburkar i det nya köket. Glad, jag tycker inte när teet är i påsar, det går jämt sönder...


Kommentarer
Postat av: bisse

..jag vill också ha en egen tehylla i köket..

2008-11-07 @ 15:34:23
URL: http://bissebeach.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0