Middag med vänner

Igår sprang jag runt som en galning och städade och lagade mat. Mitt i alltihopa var jag även ute och sprang. Till kvällen var jag helt död i ryggen men då kom Ellen, Julia, Elli, Bisse, Lisa och Agnes (Hanna kom sent). Jag blev glad och vi åt paj. Elli var rädd för att jag skulle göra paj av henne, men icke! Efter pajen åt vi efterrätt och det var också gott. Väldigt gott. Jag hade bakat goda kakor (gaah, Linnea... Våra kakor!) och så hade vi glass. Sedan tittade Bisse, Lisa och Agnes igenom alla bilder jag har på stora datorn medan vi andra satt i mitt rum och pratade om mystiska saker.
   Sedan hände inte så mycket. Alla åkte hem utom Hanna och Elli och vi satt och pratade till sent. Vi sov och jag vaknade fast Elli och Hanna trodde att jag skulle sova jättelänge, hihi. Vi åt frukost och nu har de åkt hem. That's all from me.

Fick födelsedagspresent av Hanna (lite sent, men det är tanken som räknas!). Fick två påsar te, Hanna hade gjort påsarna, två stycken mobil/iPodfodral och en fin ask. Taaaaack, du är BÄST!

Puss.

Kommentarer
Postat av: Mangetsu

PAJTANT!

<3

2008-11-16 @ 20:26:08
URL: http://levamedlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0