Vavvavava

Skola idag, alltså slut på helgen, fan. Mamma väckte mig, men det märkte jag knappt så jag försov mig till halv nio och hade då en halvtimme att göra mig klar på. I och för sig ganska mycket, problemet var bara att jag helt plötsligt fick för mig att jag hade en massa tid. Självklart hade jag inte det och fick jättebråttom, missade tåget, tog en buss till Torsvikstorg bytte till buss mot Ropsten och... KOM I TID. Härliga tider, haha.
   Vi började med musik och det var roligt förutom att jag var trött. Sedan hade vi lunch och den var helt okej. Geografi och jag och Lisa hade mucho kul med våra små stirrkampanjer och allmänt flum. Sista lektionen (jag älskar måndagar... nästan, vi har bara tre lektioner) var svenska och vi fick tillbaka våra prov, det hade gått bra, gick igenom prefix och läste våra böcker. Jag har lite panik över min bok, skulle inte tro att jag kommer att hinna läsa ut den.
   Efter skolan gick jag till Friskis och körde ett spinnpass, styretränade lite och åkte sedan hem. Nu är jag hemma och imorgon är vi så gott som lediga. Jag ska bara kratta i trädgården. Hoppas att det blir fint väder för i så fall har jag inget emot att vara ute.
   Ikväll blir det lite softa och lite spela piano. Just nu är det en kökarkitekt här därför vill jag inte visa mig i resten av huset eller duscha, suck. Hoppas att det blir middag snart.

Give me summer and festival and SBG. Vill ha det nununu... Fast det ska bli trevlans med vinter och så också, men jag vill ha kul sommar.

Puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0