Aburido

Long time no see. Har verkligen inte orkat blogga. Egentligen har jag inte orkat med särskilt mycket alls, knappt att leva. Men vad har man för val, haha?

Förra veckan var väl både bra och dålig. I fredags hade vi gäster och jag somnade i soffan när jag tittade på film med en liten tjej. Lördagen spenderades först på Sickla där vi tittade på möbler och sedan på stövlar. Hittade ett par fina, precis över knät går de. På eftermiddagen var jag pappa och Gustaf på AIK-Gefle. AIK vann, såklart... På kvällen blev det jacuzzibad.
   I söndags var jag och pappa hos farmor och åt lunch. Pluggade lite. Måndagen var ganska jävlig och igår var väl inte heller helt fantastiskt. Igår var jag i skolan, skrev prov... Jobbade lite med nyhetsredovisningen jag, Issan och Fanny ska ha på fredag. På kvällen gjorde jag inget särskilt, pluggade. Pratade med min Linnea i telefon. Ska till henne under höstlovet, det blir mysigt.

Idag får jag se vad som händer. Tror att jag ska träffa Ellen efter skolan. och det här inlägget är bara föööör tråkigt. Fast jag vet inte vad jag ska skriva, så skit samma.

Puzizar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0