Tankekartor

Idag har jag ägnat två och en halv timme till min tankekarta om Grekland. Den innehåller nu extremt mycket fakta och jag kan absolut inte fylla på den något mer. Ska färlägga lite, men först ska jag göra en tankekarta om Rom. Det stora problemet är att jag inte har lust. Absolut ingen lust alls att gör den tankekartan. Det var tillräckligt jobbigt att göra den om Grekland. Dessutom fattar jag inte hur man gör en tankekarta med MVG-kvalitet. Jag tror att jag blir tokig. Och så tycker jag att det var lite taskigt av vår lärare att ge oss en sådan uppgift som första uppgift eftersom vi inte har en aning om vad han vill ha.
   Annars har jag ägnat dagen till att läsa, att klippa gräset och till att hjälpa mamma. En ganska soft dag alltså. Fast jag önskar på något sätt att jag skulle ha gjort något annat, men jag orkade inte ta tag i det. Och självklart är det ju skönt att ha gjort så pass mycket på tankekartan.
   Egentligen borde jag jobba med tankekartan om Rom nu. Jag känner att detta inlägg domineras av tankekartor, men det är dessa som fyller min gärna just nu. Jag vill inte och orkar inte jobba med dem...


Jag vill se Slumdog Millionaire. Funderar på när jag ska ta mig tid att hyra den.

Aja, nu ska jag försöka att ta tag i mig själv.

Puss.

Det värsta är att jag suger på att göra tankekartor...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0