Dopparedan'

Är helt slut nu efter att ha umgåtts med släktingar sedan klockan elva idag. Visst är jag van vid att vara med människor hela dagarna, men det är två helt olika saker att umgås med alla på Avdelningen och med släkten. Har i alla fall sluppit nästan alla kommentarer om mitt förändrade utseende. Några kommentarer om glasögonen och om min frisyrändring, sådana kommentarer som inte gör ont att höra. En kommentar fick jag som gjorde mig ledsen, en sådan där som skulle ha gjort vilken annan människa som helst glad.
Har fått superfina julklappar, skinnhandskar med päls i, ny dator som sagt, produkter från The Body Shop, en bok, en stor mysig kofta... Väldigt speciell kofta, men fin. Jaa, sedan har jag fått en massa mer saker men jag orkar inte räkna upp allt. Känner mig ärligt talat riktigt nöjd med det jag har fått. Kan verkligen inte klaga.
Imorgon kommer det att bli en hektisk morgon eftersom kusinerna och mormor och morfar sover över här. Ingen morgon i lugn och ro alltså. Lite surt eftersom jag älskar lugna morgnar när jag får äta frukost i lugn och ro och läsa en bra bok. Aja, alla andra verkar ju uppskatta att det sover över en massa folk så varför skulle inte jag göra det? Annars ska jag nog titta lite mer på mina julklappar, flytta över saker till nya badrummet från mitt rum och så ska familjen på nya Narniafilmen.
Nu ska jag försöka sova. Har inte varit vaken så här länge på ett bra tag. Känns konstigt men samtidigt skönt. Kommer nog att sova gott, det gillas starkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0