Hemlängtan

Julveckan.

Var hemma i helgen, som jag kommer att vara varenda helg från och med nu. Fick besök av Hanna.Z i fredags. i hade temys och skvallrade om vad som händer. I lördags var jag och pappa hos farmor på förmiddagen och på eftermiddagen byggde vi pepparkakshus. Finaste huset vi någonsin byggt! 
   Har upptäckt en ny glass, Sandwich Pepparkaka. Var och åt den med Elin i torsdag när vi fikatränade och har ätit den hela helgen. Allting har faktiskt gått över förväntan, men jag tror att det beror på vilken inställning jag har när jag åker hem. Bestämmer jag mig för att det ska funka så funkar det och tvärtom.
    Ser faktiskt fram emot julen även om det gör mig lite nervös att vi ska ha en massa gäster hemma hos oss under julhelgen. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Kul att träffa släkten men läskigt också eftersom jag inte träffat större delen av släkten sedan innan sommaren och då såg jag helt annorlunda ut. Fast mamma har lovat att hon ska säga till dem att de inte får kommentera hur jag ser ut. Enligt mig ser jag ju hemsk ut och jag vill inte höra att jag fått rundare kinder eller någonting.
   Alldeles strax är det bild. Är min favoritterapi. Inte för att den ger särskilt mycket utan för att det är mysigt att stå och pyssla med något. Har svårt för att ta mig för att göra det här nere på Avdelningen så det är bra att komma dit upp och få en uppgift.

Jag längtar hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0