Matschema

På förfrågan från Linnea
Frukost: 3 dl yoghurt/fil med 2 dl All-Bran, två smörgåsar med SMÖR och OST, en smörgås med SMÖR och skinka och ett glas juice

Lunch: 100% av den rätt som serveras (läggs upp efter tallriksmodellen typ)
Eftermiddagsmellis: Varierar från dag till dag... Till exempel idag var det en påse Ögonblinks varma choklad och en mjuk smörgås med SMÖR och OST. Annars kan det vara en Magnum glass eller 2 dl yoghurt/fil, 1,5 dl All-Bran och 2 dl bär, med mera.

Middag: 100% av den rätt som serveras
Kvällsmellis: Samma alternativ och variation som på eftermiddagen


Ibland äter jag förmiddagsmellis istället för det två extrasmörgåsarna jag äter på till frukost och då finns det samma alternativ till till eftermiddagen och kvällen. Finns typ massor med alternativ att äta till mellis, men det blir alldeles för mycket att räkna upp.
Annars har dagen gått upp och ner. Började strålande här hemma för att sedan bli ångestladdad efter lunchen på Avdelningen. Har verkligen ingen lust att äta mer just nu, men en glass ska ner innan det är slut på plågan.

Kommentarer
Postat av: minna

Hallå. Skönt att du får vara hemma ibland.

På tisdag kommer jag till Avdelningen, ska stanna två veckor ungefär. Är du där då? Jag är sjukt nervös...

Får ni välja mellanmål själva? Och välja om ni vill äta större frukost el fm-mellis? Eller menar du att du kan göra så hemma?

Jaja, vi kanske ses snart.

2010-12-05 @ 18:11:07
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se
Postat av: katrin hannar

Ja, just nu är vintern så vacker, vitt och lagom orört. Det gäller att passa på och ta in. För min kompis står för det gula i snön. Vips så har det inte snöat på ett tag och då har vi dom där maskätna lite gulaktiga drivorna överallt. Men än sen, det hör till. Promenaden jag precis tog var i mörkret där drivorna knappast var synliga för mig och den mesta av tiden gick åt att studera alla pyntade, räcken, träd, fönster, små buskar och ståndaktiga flaggstänger. I övermorgon kommer afrikaresenären hem, då är det bra med kallt och snö så att packningen snabbt kan frysas ner för att slippa eventuella fripassagerare. Jag har funderat på hur länge Frida själv måste stå i snödrivan innan hon är sanerad. Sedan har vi omställningen, den kan nog bli tuff tror jag,från 100 % engagemang i andras behov till 100 5 fokus på sig själv. Men, men det är väl det som är livet. Upp och ner, hit och dit och mitt i allt någon liten människa, precis som ett flipperspel med pling och plång coh har man tur, 100 000 poäng.

Katrin

2010-12-05 @ 19:02:36
Postat av: minna

okej, ja men då ses vi!

jaha, måste alla dricka näringsdrycker? suck... när jag var där för två år sen behövde man bara det om man inte klarade att äta upp på tid. eller om man hade väldigt svårt att gå upp i vikt. hm, nu blev jag ännu mer nervös, jag hatar nd. men men, det ska väl gå.

hoppas din kväll blir okej.

2010-12-05 @ 19:49:29
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se
Postat av: camilla

Går du snabbt upp i vikt på det schemat? :) dricker du några näringsdrycker??

Kämpa på :)

2010-12-06 @ 14:13:39
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: camilla

Okey :) hur mkt går du upp i veckan ungefär? o va lugn det kommer plana ut så småningom men du ska ju ndå upp till normalvikt o då e de ju bara bra att de går snabbt lr hur?:) kortare sjukdomstid :) men jag vet att det är kämpigt men du är stark jag vet det. Du kommer dixa det här galant :D

Jag tror på dig :)

2010-12-06 @ 20:13:07
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Linnea

Tack för att du skrev matschemat, verkligen, vad glad jag blev! :D En fråga, när du nått notmalvikt, kommer du fortsätta följa detta schema då? Alltså jag menar, står man still på "noralvikten" med det där schemat eller kommer du minska på något då`? :)



kramar och tack igen!

2010-12-06 @ 23:08:56
Postat av: camilla

Jo jag mår väl bra för det mesta :) men får sådan oro och ångest ibland efter maten. fast ibland undrar jag om det typ är för att man gör så att man får det själv om du fattar va ja menar? typ att man tänker så mkt på vad man ätit och att det tidigare varit så förbjudet och nu helt plötsligt äter man det o ja.vet inte hur ja ska förklara:P

2010-12-07 @ 16:20:14
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0