Söndag

Så var helgen snart till ända. Har haft det bra här hemma även om det blev mycket sömn igår kväll. Hade egentligen tänkt vara vaken ett tag men somnade i alla fall och sov ända fram till klockan elva på natten då jag klev upp och borstade tänderna innan jag kröp ner i sängen igen.
Idag har det inte hunnit hända så mycket. Ätit frukost och gått en promenad med pappa. Alldeles strax ska jag pappa skjutsa mig till SCÄ för lunch och så. Känns segt att behöva åka tillbaka. Tycker liksom inte att jag behöver vara där längre eftersom jag faktiskt äter hemma nu. Fast det är väl bara jag som inbillar mig.
Ikväll blir det Globens luciatåg med Erica. Ska bli häftigt att för första gången få se det utan att jag själv är medverkande. Hoppas verkligen att det är bra! Kommer att behöva rusa direkt efter middagen för att hinna dit. Måste liksom hinna med tåget som går 17.37 från Mariatorget!
Så ser min dag ut. Känner mig relativt positiv till dagen som det ser ut nu och det känns ju bra. Får se hur veckan utvecklar sig, om det blir en bra vecka eller en dålig. Det vet man aldrig...

Kommentarer
Postat av: katrin hannar

Så roligt att du äntligen får uppleva det som jag har fått göra ett par gånger. Luciatåg i Globen, magiskt. Jag har någon slags stor kärlek till det pompösa, mäktiga. När luciatåget sakta fyller upp gångarna på globenläktarna och det levande ljuset vandrar genom raderna av vitklädda barn/ungdomar då ligger känslorna på ytan. Det är nära till allt, tårar, leenden, stora tankar allt som är därinne. Jag tycker att det är helt underbart att beröras även om det ibland gör lite ont.

Katrin

2010-12-12 @ 21:49:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0