Inte rätt

Just nu känns verkligen ingenting rätt. Har ingen aning om vad jag vill och har lite småpanik över morgondagen. Ångest efter all mat idag dessutom och över att jag inte vet vad jag ska ta till kvällsmellis. Känns som att mina tankar kretsar ÄNNU mer runt mat nu än vad de någonsin har gjort. Blir alldeles tokig. Orkar inte med alla dessa tankar längre.
   Hade dock mysigt med Hanna idag. Vi var på Vurma och åt varsin smaskig macka. Något positivt denna dag med gräsligt väder och värsta tjockiskänslorna. Jag vill ju bara få känna mig fin och att jag betyder något. Suck för mig.
   Imorgon är det måndag och skola. Svenska och historia. Ska släpa med mig datorn så att jag kan sitta och plygga när jag varit och tagot vikten hos Elisabeth innan jag börjar. Fanfanfan, jag hatar att ta vikten, men får jag inte veta den blir ångesten ÄNNU värre.
   Stresskänslorna är verkligen totala. Jag orkar inte den här kvällen. Vill bara gå och lägga mig så att det blir imorgon och så att jag ka få vara lite lugn. Längtar efter känslan av befrielse efter att jag tagit vikten. Är dock på osäker den här veckan på hur det gått att jag inte vet vart jag ska ta vägen!


Syssling i paralympixfinal på längdskidor. Spännande värre... Tänk om han skulle ta medalj, coolt!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0