Övertalning

Blir bara tröttare och tröttare. Har i alla fall ledigt imorgon och då ska jag ta det lugnt. Tänker göra som jag ska och försöka känna att det är det RÄTTA. Att det ska vara så svårt att tro på det alla säger. Är svårt att tro att jag är värdefull när jag hör det, men blir ändå så glad när jag någon säger det till mig. Har fruktansvärt svårt att tro på att jag kommer vara fin och må bra när jag har "minskat min undervikt". Känner mig så förvirrad hela tiden.
   Måndagens vikt var både positiv och negativ för mig. Tänk vad några siffror på en våg kan påverka min syn på allting. Så jävla fånigt, men ändå så viktigt för mig. Borde verkligen inte bry mig, borde sluta tänka på vad jag väger för DET SPELAR JU EGENTLIGEN INGEN ROLL.
   Det bara snurrar i hela mitt huvud just nu. Mådde illa i skolan i slutet av dagen. All energi bara tog slut, poff. Satt och längtade hem, planerade vad jag skulle göra hemma. Helt underbart att komma hem, men nu sitter jag som vanligt och stressar inför middagen. Bättre än igår i alla fall. Fläskpannkaka är så brutalt. Pasta med tonfisk och tomatsås känns liksom lite bättre. Vet inte varför, men det känns inte som att den rätten är mer "vanlig". Måste dessutom äta ordentligt ikväll eftersom det kommer att gå väldigt mycket bakåt annars.
   Längtar verkligen efter imorgon. Att få vara hemma och ta det lugnt. Ska försöka ta tag i mig själv och söka lite jobb. Hoppas på att få något inom en inte alltför lång framtid. Vill ha lite extra pengar så att jag kan köpa det jag vill ha (och ja, jag är en typisk människa i ett konumtionssamhälle...). I och för sig får och borde jag inte köpa kläder, men vill till exempel ha en ny sjal och det kan jag ju faktiskt köpa eftersom det inte finns någon storlek på sjalar.
   Haha, det är det enda som känns positivt med att gå upp i vikt, jag kommer att få nya kläder. I övrigt känns det ju bara skit. Men som sagt, det spelar ingen roll vad man väger. Kan jag ju i alla fall försöka intala mig.
  

Kommentarer
Postat av: Billy

Sant! Vikten spelar ingen roll, det som är viktigt är att man mår bra.



Ta hand om dig, kramar

2010-03-23 @ 20:39:58
URL: http://rubyred.blogg.se/
Postat av: Tigerhonan

Hej. Har lagt upp bloppis hos mig nu, så kolla gärna in om det är något du vill ha :)

2010-03-23 @ 20:55:58
URL: http://tigerhonan.blogg.se/
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Fin blogg =)

2010-03-23 @ 21:01:31
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0