Stoppstoppstopp

Ibland tar det bara stopp. Trots att jag vet att jag måste, att jag borde, går det bara inte att få ner den himla maten. Jag tittar på tallriken och ser maten, sedan kommer tanken "äter du det där blir du TJOCK". Vad jag bara vill att den tanken ska försvinna. Tänk vad enkelt allting skulle vara då. Kanske skulle det vara roligt att vara i skolan. Istället känns det bara skit. Vill bara åka hem och gömma mig när jag är där.
   Resten av dagen har enligt resten av världen dock gått ganska bra matmässigt. Det värsta är ju dock kvar, alltså middagen. Tror att det bli korv och pasta, vilket inte är någon favorit. Jag är mest sugen på fin ravioli, typ med svampsmak. Den maten är dessutom enkel att äta. Inte en massa sås och grejer, bara pasta med fyllning. Det ser liksom inte så farligt ut.
   Aja, alldeles strax ska jag och pappa åka och hämta min nya lila fåtölj. Ser verkligen fram emot det. När jag har fått den är mitt rum klart liksom. Känner att jag behöver något mysigt som bryter av det strikta och kontrollerade i mitt rum. Jag är, som de flesta vet, så kontrolleras i mig själv att det kan vara bra att mjuka upp en plats där jag är ganska mycket.

Kommentarer
Postat av: Erica

Du är inte tjock, och du kommer inte heller bli det. Du är alltid fin!

Vi ses på söndag så får jag se den nya fåtöljen också :)

<3

2010-03-11 @ 18:46:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0