Väntan och väntan

JAG. ÄR. SÅ. TRÖTT.

Det är inte roligt alls att vara såhär trött. Orkar inte göra någonting just nu, annat än att klicka runt på datorn och känna mig dum. Borde egentligen plugga engelska, men det känns som att hjärnan har fått nog med skola för idag. Ska i och för sig ändå göra engelskan, men det är så svårt att komma igång.
   Klev upp klockan tjugo över sex och var superpigg. Möte på SCÄ, gick väl bra. Beror på hur man ser det. Väntan på skola, väntan på lunch, väntan på historia, väntan på att sluta, väntan på Beata, väntan på att mamma skulle komma och hämta mig. Till sist, efter all denna väntan så är jag nu äntligen hemma och har precis titta på intervju med syssling Zebastian Modin som kom tre i längsprint i Paralympics!
   Fan att det ska vara så svårt att bli fri. Jag vill ju inget annat och ändå backar jag. Hur fel kan det gå liksom? Jag HATAR att jag överhuvudtaget kom till den här punkten. Varför är jag så himla envis? Önskar att jag bara kunde släppa saker och ta itu med annat istället för att gnata på om samma sak hela tiden.

Stressad inför middagen, trots att det är en timme och tjugo minuter kvar ungefär. Jag blir ännu tröttare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0