Beslut

Jaha, min beslutsångest tog över och jag är fortfarande kvar. Ska vara kvar länge, länge. Kanske ända till mars. Eller antagligen till mars, artonde närmare bestämt. Jobbigt, läskigt, äckligt och faktiskt lite skönt. Nu har jag liksom tid att ändra tankarna och vikten. För normalvikt är målet, ajaj. Fast det beror ju på hur snabbt jag går upp i vikt... Nog prata om vikt.

Idag har det varit mörkt ute. Regnet har fallit konstant oc ingen promenad blev det imorse. Har världens ångest över att inte ha varit ute och gått på hela dagen. Sedan var det i alla fall bild och jag gjorde en gubbe och olika former. Blev bara cirklar och ovaler...
   Lunch. Hade planeringsmöte 12.45 så det blev ingen vila för mig. Det var i alla fall skönt att slippa den. Efter mötet packade jag upp allt jag hade packat igår eftersom jag hade bestämt mig för att jag skulle hem. Tror dock att jag ska byta säng på onsdag när en tjej skrivs ut. Hoppas i alla fall att jag får den sängen för då får jag sova vid fönstret istället för vid dörren.
   Mellis. Nu efter mellis har jag svarat på mail och chattat med Jossan. Det är trevligt. Om en halvtimme har jag psykologsamtal med mamma. Tycker det är bra att ha samtal med min psykolog tillsammans med mamma. Både hon och jag behöver liksom prata ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0