Borde inte

Jag borde inte vara här, jag är alldeles för frisk. BORDE INTE. Fan, nu börjar ångesten komma smygandes igen och jag vill verkligen inte mer. Trots att dagen har känts okej så finns det där mörka hela tiden i bakhuvudet och bara väntar på att få komma smygandes.
   Började dagen som vanligt med dusch och frukost. Sedan promenix. Bytte säng efter promenaden eftersom en tjej på mitt rum skrevs ut idag. Nu sover jag alltså inte vid dörren längre utan vid fönstret, längst in i rummet. Känns faktiskt riktigt bra. Mycket mysigare att bo på den här sidan.
   Lunch, vila, SCÄ-skolan. Jobbade lite med mitt projekt. Ska fortsätta imorgon. Mellis och sedan permission. Promenerade runt på Söder. Såg delar av Söder jag aldrig sett förut och kom fram till att det finns många höga punkter som man kan se ut över Stockholm på. Var i alla fall skönt att komma ut och röra på sig. Njöt av varje steg jag tog utomhus.
   Kom tillbaka i tid innan middagen. Efter middagen kom Ellen och vi pratade, skrattade och sjöng. Plötsligt dök mamma upp, men hon stannade bara en kort stund eftersom Ellen var här. Kändes lite taskigt mot henne, men jag ska ju hem på lördag kväll så då hinner vi umgås ordentligt.

Nu ska jag alldeles strax gå och sätta mig framför TVn. Hoppas att vi ska titta på Välkommen Åter för jag känner för att titta på något lättsamt.

Har ingen permission imorgon och det suger. Kommer att bli en lång dag imorgon för det händer verkligen ingenting, inget besök och ingen permission. TRÅKIGT.

Kommentarer
Postat av: minna

Jag tror att du kan lita på din läkare, om hon tycker att du behöver vara där så är det nog så. Liksom, jag tror inte att de ger platser till folk som inte behöver dem.

Förstår att det är tråkigt. Du får börja med nåt projekt, typ sticka sockor eller sy nåt. Ha nåt att fokusera på som inte är mat eller vikt.

2010-11-17 @ 21:29:57
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se
Postat av: Anonym

hej förlåt, men jag tycker det är så jävla knäppt att du ska sitta i något jävla hus och bara vänta ut din ätstörning. behandlingen du får där är säkert bra och nödvändigt, du behöver såklart samtalen och sånt, men jag fattar inte att dom inte sysselsätter dig! du borde verkligen börja med något projekt. läsa böcker, gå igenom filmhistorien, lära dig spela gitarr, någonting...någonting som inte får dig att känna dig som en jävla patient.

2010-11-17 @ 21:39:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0