Flykt

Lördag, seg dag här på Avdelningen. Ingenting speciellt händer, det är lite personal. Samtidigt är det lite skönt att det är så lugnt också. Det blir inte samma stirrighet och samma hysteri och det finns tid att prata med andra.

Har haft en riktigt tung vecka den här veckan. Har kämpat för något jag inte ens vet om jag vill och för något som känns som att det är förgäves. Längtar inte hem, men vill verkligen komma hem. Vill inte ha möjligheten att gå fram och tillbaka i korridoren. Vill kunna krypa ihop i mitt rum och vara ifred. Fast samtidigt är det skönt att det finns möjlighet att vara med folk.
   Idag ska Erica i alla fall komma på besök. Ska bli fint. Var skönt i veckan när Jossan var här och när Hanna var här. Det skingrar tankarna lite och får tiden att gå snabbare. Får inte lika mycket utrymme att tänka när jag är med mina kompisar. Ni betyder verkligen jättemycket för mig.
   Igår var en tung dag ända tills jag på eftermiddagen bestämde mig för att ta en timmes permission och ge mig ut på jakt efter en byxdress. Skyndade mig till H&M. Hittade den som jag sett i Elle, men den fanns bara i storlek fyrtiotvå. Sedan hittade jag en annan byxdress som precis kommit in och som jag köpte. Dessutom köpte jag en stor tjocktröja jag kan ha till tights. Väldigt mjuk och mysig. Har den just nu till mina nya Gina Tricottights.
   Dagen fortsatte stapplande efter permissionen och idag har faktiskt varit en helt okej dag hittills. Ser ju inte direkt fram emot lunchen, men har heller inte panik. Bara nästan.
   Usch, jag önskar att jag kunde stänga av min hjärna så att jag får vara ifred från alla tankar en stund. Orkar inte gå runt och tänka som jag gör utan jag vill bara fly. Flykt är mitt sätt att lösa problem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0