Höstigt

Jaha, så var det höst på riktigt. Vädret är skit och jag vill gå ut och promenera. Känns dock inte så kul att vara ute i regnet. Aja... Det här är ändå en skitdag hittills. Fast det kanske beror på vädret? Önskar i alla fall att den villa skynda sig på att ta slut så att jag slipper den.
Igår blev det inte så mycket av dagen. Läste, pluggade religion, skrev på projektet, tittade på TV, var hos Helene. Ganska skön dag i alla fall. Mycket bättre än idag. Shoppade också... Hade tänkt köpa ett par leggings på GinaTricot, men de var slut. Istället blev den en kort svart t-shirt från Monki och en långärmad svart stiickad tröja med knappar bak från Monki. Finns så himla mycket fina kläder just nu!
Gick och funderade på vinterjacka igår också. Har kollat i en massa tidningar nu och överallt står det att man ska ha fårskinnspäls. Rätt som det var kom jag på att jag faktiskt har en sådan. Glädje. Alltså, jag är en stolt ägare av en trendig, grå fårskinnpäls. Mycket mysigt måste jag säga. Så slipper jag dessutom köpa en ny jacka till vintern.
Nu ska jag försöka ta mig i kragen och plugga lite samhällskunskap. Vet egentligen inte riktigt hur arbetet ska se ut, men det blir säkert bra. Samhälle C är skitsvårt och inte alls roligt. Eller, det skulle kunna vara roligt om det inte var så himla krångligt.
Åt helvete med mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0