Ny frisyr

En sådan där dag som har varit relativt tråkig. Efter ett ganska hemskt och dåligt-samvete-framkallande läkarmöte på SCÄ imorse åkte jag och pappa till skolan och jag hämtade lite skolböcker. Sedan åkte vi hem och pappa åkte till jobbet. Själv kröp jag ihop i soffan i vardagsrummet och drack en kopp te och läste En Geishas Memoarer.
Vid halv två styrde jag kosan in till stan för att klippa mig, är nu alltså nyklippt och känner att mitt här ser roligare ut än vad det gjort på länge. Hade ju tänkt spara ut, men jag stod inte ut med att det såg så fult ut... Efter frisören gick jag i alla fall till Urban Outfitters och deppade över alla fina saker som jag inte har råd att köpa. Eller, jag kanske har råd men jag har ingen lust att lägga ut så mycket pengar efter mitt relativt dyra frisörbesök.
Åkte hem och har typ tittat på TV hela eftermiddagen. Mamma och pappa är irriterade och det är jobbigt. Hatar när det är så tryckt stämning här hemma. Vill att det ska vara glatt och att alla ska prata med varandra. Eller, jag vill inte att alla ska prata hela tiden, men jag vill att det ska kännas som att någon ska få ett utbrott om man säger något.
Fan för mig, jag är totalt värdelös.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0