Täbyyy Centrum

Jahaja, så var den lördagen snart över...
Blev väckt sent imorse, vid tio. Haha, jag tycker i alla fall att det är sent. Segfrukost och sedan lite fix innan jag och mamma åkte till Täby Centrum. Vi letade efter kappa åt mamma. Hittade ingen kappa, men däremot en jacka. Hon får helt enkelt fortsätta leta efter en kappa.
Var på Åhléns också, där vi köpte ett par skinnhandskar till mig. Och på Gina där det blev en svart långärmad tröja med knappar fram och tightsen jag letade efter förut. Hittade dem äntligen. Trodde att de var slut överallt eftersom de inte fanns på internet heller, men på Täby Centrum fanns de.
Vi åt lunch på TastyThai/TacoBar. Inte något fantastiskt direkt. De glömde kycklingen till min nudelwok först också. Ångest, ångest att äta ute! Var superlängesedan jag åt ute utan att det var planerat i förväg. Känns som att jag åt alldeles för mycket. Tycker jag inte alls om.
Efter lunchen köpte mamma smink för en massa pengar innan vi åkte hem. Sedan har det inte hänt så mycket mer idag. Hjälpte mamma fixa sig till en fest hon ska på nu ikväll. Hon köpte lösögonfransar idag så jag hjälpte henne på med dem och så... Mamma blev superfin.
Snart ska vi äta middag och sedan ska jag bada jacuzzi innan jag kryper ner i soffan och tittar på Juno som går på TV ikväll.
Och jag blir tokig på att vår dator tar bort styckeindelningen och mellanrummen mellan raderna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0