Uschibuschi

Skitdag.
Möte på SCÄ imorse som slutade i att jag inte ens sa hejdå till min läkare. Hela besöket var en besvikelse, från första stund. Jag blev ledsen, pappa blev ledsen, läkaren blev frustrerad. Åkte hem och satte mig på mitt rum. Mamma kom och hade seriuos talk, suck. Orkade inte prata. Stängde in mig på mitt rum och satt där i några timmar och bara stirrade. Kul.
Mamma övertalade mig att äta, fil och flingor blev det. Kände mig så äcklig och dålig efteråt. Ser inte fram emot middagen och kvällsmålet.
Har tittat lite på TV också. Och skickat in en egenanmälan till Mandometerkliniken. Behöver liksom stöd hemma och det känner jag att jag inte får från SCÄ, alltså Mando. Får se hur lång tid det tar innan jag får plats där, hoppas inte alltför lång. Måste fan ta tag i mig själv, men jag klarar det inte som det är nu.
Nu ska jag hjälpa mamma att vattna blommorna och ikväll är det Idol. Blir fint. Hejja Linnea!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Jag kan varmt rekomendera Mando. Såklart finns det nackdelar med alla behandlingar men om man lyckas få en bra behandlare där så är det hur bra som helst!

Har vart i deras behandling nu i ca 7 månader och har aldrig känt mig friskare/gladare/bättre än vad jag gör nu. Mår bättre än jag gjort de senaste 9 åren.



:) Ge Mando en chans!

Många kramar <3

2010-10-31 @ 23:20:19
URL: http://soffiproppen.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0