Säsongsavslutning

Förkyld och trött.

Ikväll blir det säsongsavslutningen av Fångarna på Fortet och säsongsavslutningen av So You Think You Can Dance. Fullspäckad TV-kväll alltså. Hoppas verkligen att jag orkar hålla mig vaken ända till So You Think You Can Dance. Är så himla trött. Satt och sov på naturkunskapen idag!
   Och jag vill verkligen inte till SCÄ på fredag. Skräcken är total. Jag orkar seriöst inte bryta ihop, inte ännu en gång liksom. Har verkligen ansträngt mig den här veckan och jag vet att det har gett resultat. FAN, jag hatar det. Ändå är det ju det som krävs för att jag ska bli fri, för att jag ska slippa SCÄ helt.
   Och på vilket sätt har jag ansträngt mig då? Joo, jag har ätit lunch "på riktigt" varje dag och inte tagit några promenader efter skolan. Dessutom har jag ätit alla mellanmål, samt middag och frukost. Känner mig duktig, samtidigt som paniken ligger där och lurar. Skitskitskit, så mår jag just nu. Vill inte må så, men gör det i alla fall.
   Just nu sitter jag och tittar på resor till höstlovet. Ska åka bort med antingen mamma och pappa eller bara med pappa. Blev ju ingen resa i somras så det får bli nu istället. Vill verkligen åka bort och vill ha något som kan ge lite extra motivation. En resa är ju aldrig helt fel och om jag ska klara av att ha bikini måste jag ju känna mig mer bekväm med mig själv än vad jag gör nu. Vägen till att bli bekväm är vägen mot friheten och vägen mot friheten går tyvärr genom maten. Alltså, en resa som motivation.
   Blää, jag har tråkigt. Borde egentligen läsa religion, men jag tänker läsa den imorgon på väg till skolan. Ingen framförhållning här inte. Fast det var i och för sig inte så mycket och han kommer antagligen inte att ha något förhör. Det är bara elaka lärare som har förhör, säger vi...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0