1 slut

Idunveckan är nu slut och jag känner mig smått panikslagen över att jag ska vara hemma och klara mig själv i två hela veckor. Jag ska ta ansvar, gå emot mina tankar, ändra mina beteenden och sedan känna att jag behöver gå tillbaka till SCÄ. I mina tankar låter det helsnurrigt. Vad ska jag göra på SCÄ om jag jobbar med mig själv hemma? Fast det är ju det som är lite idén med Idun. Man är där och laddar och sedan släpps man iväg och ska arbeta med den kraft man byggde upp under veckan. Eller jag tror att det är idén i alla fall.
Dagen har i alla fall varit bättre än igår, trots att tjocktankarna har blivit värre. Är dock van vid att de finns där hela tiden så jag låter dem bara finnas och lägger inte all min kraft på dem (även om jag hatar att jag måste känna dem). Började dagen med att träffa läkaren på Idun. Hon var gullig och så gjorde hon en liten kontroll och ställde några frågor. Sedan en stunds soffhäng innan det var dags för samtal med dietisten och min behandlare. Läskigt värre. Var ärlig och det var ju inte sådär jätteroligt. Kändes som att dietisten och min behandlare satt och undrade vad fan det var för fel på mig. Varför jag ens tänker som jag gör, som att jag var... FÅNIG.
Mellis efter alla samtal och sedan satt vi i soffrummet och pratade mer innan det var dags för lunch. Jag och Rebecka (nej jag pratar inte om mig själv i tredje person, som mamma och pappa undrade om jag gjorde) gick till pastastället och beställde varsin pasta. Tycker vi var duktiga som åt upp våra (normal)stora portioner med pasta, även om jag var tveksam till om jag skulle äta upp allt. Gick tillbaka till Idun vid halv ett och där satt vi som vanligt och pratade. De andra kom också tillbaka och sedan var det dags för yoga. Yoga är min flykt från ätstörningen så jag tyckte det var härligt.
Jaa, så var dagen nästan över. Fredagssamling med all personal och alla i gruppen. Två stycken som slutade och det var tråkigt även om det är skönt att få höra hur mycket bättre de har det nu. Mellis efter det och sedan tog jag och Rebecka sällskap på tunnelbanan ända till Centralen.
Tjaa, nu är jag hemma och dricker te. Väntar på middagen trots att det är ett tag kvar. Ska titta på MasterCheffinalen på Åttan (matlagningsprogram borde jag nog inte titta på, hrm). Helgen är faktiskt lite bokad och det är skönt. Då vet jag liksom att jag kommer slippa sitta sysslolös. Kommer nog att få göra det i veckan dock, men det är inget jag kan göra åt det. Har två luncher inbokade både nästa och nästnästa vecka och det känns fint.
Ska fråga pappa och vi kan åka och hyra film också. Behöver något att titta på så att jag klarar av att hålla mig vaken lite längre. Annars går jag och lägger mig så tidigt och då kan jag inte sova på morgonen. Sover nämligen hellre bort morgonen än går och lägger mig på kvällen trots att jag avskyr kvällar och blir mer deppig under natten.

Kommentarer
Postat av: camilla

Absolut mkt bättre att satsa för mkt än för lite :D du är så duktig!

Du kommer fixa det hemma också de e jag helt övertygad om, de gäller bara att bestämma sig gumman.



hur har du haft det idag? några planer inför ikväll? :)

kram

2011-04-01 @ 18:03:26
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: camilla

Vad får ni för mellisar att välja mellan? :)

åå men va duktig du va som åt pizza :D massa poäng t dig gumman :)

ÅÅ den filmen e så bra, jag älskar den hihi, såg den på bio :D ska du titta på den själv eller med någon kompis?:)



Jag sitter här med en skål glass o ska inte göra mkt ikväll alls.. blir lite data sittande, ska antagligen duscha och sen blir de nog tv :) har vart så konstigt hungrig och sugen på saker hela dagen idag^^ åt en hel påse popcorn på bion xD o nu äter jag ännu mer fast jag nyss åt middag haha



hoppas du får en bra kväll o att du gillar filmen :D

2011-04-01 @ 19:16:43
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: camilla

Oj ja mena pasta fast skrev fel...haha kan ha o göra med att syrran värmde sig en pizza precis samtidigt xD

Ja tycker också de e läskigt med restaurang mat, känns alltid som stora portioner, fas tegentloigen e de väl inte de? för vad skulle restaurangen tjäna på att ge större portioner än nödvändigt?



Åå vad sa dietisten mer? :)vad skrämde hon dig med? :O nu blir jag orolig haha:O vilka förändringar e de? tar du näringsdrycker förresten?

Ha en superkväll

Pussar

2011-04-01 @ 20:15:08
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0