Ånger

Ångrar för tillfället att jag inte åker till fjällen. Vill just nu bara kasta mig på första, bästa buss och åka. Skräms av ensamheten och av att jag ska vara hemma. Fast det blir nog bra. Har inget speciellt att göra ikväll, men imorgon har jag planer i alla fall på eftermiddagen och på lördag, söndag och måndag är hela dagarna fullbokade. Antagligen kommer jag ha jätteroligt här hemma, men nu börjar jag känna att det skulle vara roligt att åka skidor. Skulle dock inte våga säga det till mamma nu när jag tjatat så mycket om att få vara ensam hemma. Aja, det löser sig nog.
Sista dagen på Idun för den här veckan då... Bra samtal med min behandlare. Vi pratade mycket om de krav som ställs på Idun och som gör att jag faktiskt klarar av att följa schemat. Det ska bara gå att göra precis som man ska. Inget farligt kommer att hända. Jag vill inte tro det, jag vägrar att tro det. Sedan hände det inte så mycket mer innan lunchen. Vi satt och pratade, jag pratade med mamma. Lunchen intogs på Légumes, där de har vegetarisk buffé. Är faktiskt riktigt gott där, men jag har kanske lite svårt att välja de läskigare alternativen så det blir mycket grönsaker.
Gick tillbaka till Idun vid ett och gick till bildrummet. Hade bild, gjorde något konstigt som Rebecka tycker såg ut som en måne, vilket det gjorde och plötsligt var min bild mycket finare. Alla andra hade gjort väldigt fina och uttrycksfulla bilder. Jag blir så imponerad över hur kreativa alla är!
Avslutningssamling när vi kom tillbaka eftersom det var sista dagen den här veckan. Jag och Rebecka satt kvar och segade en stund som vanligt innan vi började dra oss hemåt. Jag gick från Ropsten som vanligt, blev supersvettig eftersom jag har alldeles för mycket kläder på mig. Kom hem och sedan dess har jag inte gjort så mycket. Ångrar som sagt att jag inte sitter på bussen mot fjällen nu, men det kan inte hjälpas. Skulle kanske vilja ha sällskap ikväll, men vet ingen som har tid. Synd, synd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0