Babbel

Mötet gick bra och jag stötte inte på någon jag kände. Ska skriva ett prov i idrott och hälsa samt skriva en uppgift om mig och yoga. Ganska mycket att plugga på inför skrivningen, men bara jag får G på den så har jag klarat kursen. Skönt att min lärare accepterade att jag inte får träna. Han sa att hade det varit en annan elev som han aldrig haft förut hade han låtit den vara med på en massa lektioner, men jag slapp. Ju mindre jag behöver vara i skolan desto bättre.
Känner mig fruktansvärt lat för tillfället. Tycker att jag borde gå ut och promenera, men gör det inte. Vet att jag mår bättre efter en promenad, men vet också att det kan vara väldigt ångesthöjande om jag har gått upp massor nästa vecka trots promenader. Alltså ingen promenad idag. Det går duga med att det lilla jag rörde på mig när jag städade garderoben samt att jag har gått lite när jag åkte till och från stan.
Imorgon blir det lunch med Rebecka, trevlans. Sedan ska jag till H&M och titta på de fina shortsen jag har sett i H&M-katalogen. Hoppas verkligen att de inte tar slut på en gång. Är helt kär i dem! Tror dessutom att jag ska köpa en väst från samma kollektion och kanske, kanske en lång vit kjol. Sommarlängtan.
Fast jag vet egentligen inte om jag längtar efter sommaren just nu. Vad fan ska jag göra i sommar liksom, förutom att åka till USA. Känns som att sommaren kommer att bli superlång. Och tanken på att gå runt i bikini lockar ju inte sådär jättemycket. Finns ju inget jag vill visa upp direkt. Snarare vill jag gömma. Fast det blir skönt med lite värme ute, nu är det ju kallt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0