Ehm

Dagen började okej. Var trött när jag vaknade och långsam när jag skulle välja kläder. Blev klar med duschningen precis när städerskorna kom, som tur var. Åt frukost och cyklade iväg till Ropsten. Kände mig faktiskt inte så sugen på Idun idag, men det ändrades när jag väl kom dit. Hade sena samtalstiden så jag satt en timme i soffrummet och skrev en massa skit. Samtal, som var bra. Pussel efter med några av de andra tjejerna. Sedan lunch på Krukans.
Efter lunchen var det temagrupp om att ge och ta kritik. Blev en ganska bra diskussion, men jag satt mest och tänkte på annat. Ringde mamma efter gruppen och blev arg och ledsen. Satt kvar några minuter i soffrummet efter samtalet, men stod inte ut och åkte hem.
Blev en kort dag på Idun idag och försöker nu bestämma mig för om jag ska gå ut och promenera eller vad jag ska göra annars. Måste äta mellis också, men det blir inte förrän vid halv fem. Äter ju middag ganska sent så då är det skönt att skjuta på melliset också.
Känner mig väldigt låg och trött. Vill helst sova, men vill som vanligt hellre sova hela natten så jag får helt enkelt stå ut och hålla mig vaken. Skulle inte heller vara helt fel att träffa någon och sitta och prata, men nu har ju mamma satt käppar i hjulet för alla sådana planer. Fan, jag som hade så bra planer för helgen om jag inte hade behövt åka till fjällen.

Kommentarer
Postat av: camilla

Nää de vill väl ingen :/



ÅÅ vad jobbigt :/ men du kanske (förhoppningsvis) får de superbra där?



Ja de kändes bra o jag blev sjukt ätt efter maten xD haha ^^



Vad ska du göra ikväll? :)



kramar

2011-04-20 @ 17:01:06
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0